Over

banner-img

Hier bij Webchefs hebben we een aantal jaren van web-ervaring. Samen met deze ervaring, zijn we open, toegankelijk en in staat om de klanten te praten in een niet-technische manier. Of u nu advies, begeleiding of ondersteuning bij uw site nodig hebben, zullen we er altijd zijn om een ​​handje te helpen.

Onze aanpak

Zodra we hebben afgesproken een prijs die we zullen werken beginnen om uw website te ontwerpen. De eerste stap zal zijn om met u te raadplegen over het eerste ontwerp. We zullen dan gebruik maken van dit ontwerp als basis voor uw website, zorg nodig eventuele aanpassingen, het instellen van uw e-mails, web hosting, statistieken etc. Als u tevreden bent, zal de website live gaan en wij zullen u voorzien van ondersteuning.

Voor degenen die dat nodig hebben kunnen we ook ontmoeten om uw website te bespreken. Veel van onze lokale klanten hebben gedaan en we verwelkomen de kans om je te ontmoeten.

Verzorgd vanaf het begin

We zijn blij om op uw site te nemen van de aankoop van uw domeinnaam, tot hosting, support en e-mail set-up. Zodat u met niets anders dan een geweldige website en gemoedsrust.

Klanttevredenheid gegarandeerd!

Wij geloven in doen ons uiterste best om onze klanten te voldoen en zal alleen met uitzondering van de volledige betaling wanneer u volledig tevreden bent met uw site.

Webchefs is een ervaren webdesign bureau. Wij creëren betaalbare websites op maat voor uw bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in kleine bedrijven webdesign. Wij bieden een persoonlijke en vriendelijke service en het ontwerp van uw site om uw doelstellingen te bereiken.

Wij verzorgen het gehele website-ontwerp proces, met inbegrip Zoekmachine optimalisatie (SEO), betaalbare website hosting en ondersteuning voor uw website.

Lokaal voor de Ilford Essex / East London area

Wij zijn blij met klanten uit heel het Verenigd Koninkrijk. Voor die mensen lokaal naar Oost-Londen en Essex (bijvoorbeeld Ilford, Redbridge, Chingford, South Woodford, Walthamstow, etc) kunnen we elkaar ontmoeten en bespreken website eisen in persoon.

Meer dan alleen webdesign ..

Hieronder is een lijst van extra diensten die wij kunnen bieden op aanvraag.

  • Advies over de marketing van uw website
  • Helpen bij het verbeteren van uw zoekmachine rankings
  • Maak logo’s, visitekaartjes, briefpapier en briefpapier te complimenteren met uw website